Partizanovo veče u četvrtak, 6. decembra 2018, u restoranu “Ser Gilles” na Banjici

I petu godinu uzastopno Veslački klub Partizan će organizovati Svečanost na kojoj će staviti tačku na još jednu uspešnu sezonu u svojoj istoriji. U četvrtak, 6. decembra 2018, s početkom u 19,30 časova, sada već tradicionalni događaj našeg Kluba, biće održan u restoranu „Ser Gilles “ na Banjici (Crnotravska 4b). U društvu mnogobrojnih članova, aktivnih i bivših, roditelja, prijatelja i svih ostalih podnećemo izveštaj za sve što smo uradili u 2018, nagradićemo najbolje od najboljih, a, povrh svega, pokušaćemo da se dobro zabavimo i opustimo. Okupljanje je u 19,30 časova, a pola sata kasnije počinje bogat zvanični program. Čitav događaj biće začinjen svečanom večerom i živom muzikom.

– Ovo je peta godina uzastopno koju ispraćamo Svečanom i donatorskom večerom, a ja ovom prilikom pozivam sve koji su proveli u našem Klubu barem jedan dan da svojim pristustovom uveličaju ovaj događaj. Cilj nam je da na način dostojan veličini imena našeg Kluba obeležimo proteklu sezonu, promovišemo najbolje od najboljih i da se, pre svega, družimo i zabavimo. Želja nam je da ovakvim skupovima stvarimo još jače i bolje odnosa svih onih koji čine Veslački klub Partizan, a to su pored bivših i aktivnih članova i njihove porodice i prijatelji. Takođe, ovo veče će, kao i prethodni događaji ove vrste, imati donatorski karakter, a sva sredstva biće iskorišćena za poboljšanje uslova za stvaranje novih šampionskih generacija našeg Kluba. Podsećanja radi od novca prikupljenog na prethdodnim Svečanim i donatorskim večerima kupili smo kombi, dva skifa, novi osmerac i određen broj školskih čamaca – kazao je prvi trener Veslačkog kluba Partizan Aleksandar Ivković.

Mole se svi koji se odluče da prisustvuju Svečanoj i donatorskoj večeri našeg Kluba da to potvrde na telefon 063 349 247 ili na e-mail sasharow@yahoo.com.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN