Partizanovci na pripremama na Srebrnom jezeru

Deo Partizanovog veslačkog tima priprema se na Srebrnom jezeru za velike izazove koji ih očekuju u narednom periodu. Seniori B Vuk Matović, Igor Lončarević, Bojan Došljak i kormilar Mateja Jošić zajedno sa veslačem Danubiusa 1885 Nikolom Kekićem treniraju u četvercu sa kormilarom za Izbornu regatu za Svetsko prvenstvo za seniore do 23 godine u Varezeu od 23. do 27. jula 2014.

– Momci izuzetno dobro rade u nastojanju da u naredni ponedeljak ispune normu za Vareze. Do utorka su s nama bili i Luka Miladinović i Aleksandar Marinkovski ali trenutno nisu zadovoljili i nastavljaju s pripremama u Beogradu. To nikako ne znači da su potpuno ispali iz kombinacije za Vareze. Njih dvojica će ostati svojevrsne rezerve i pokušati da se nametnu u narednom periodu – kazao je glavni trener Veslačkog kluba Partizan i trener reprezentacije Aleksandar Ivković pod čijem se budnim okom sprovode pripremE na Srebrnom jezeru.

Junior Igor Đerić je na Srebrnom jezeru boravio do ponedeljka kada je na ovom jezeru veslao Izbornu regatu za Olimpijske igre mladih u Kini. Nažalost, naš najbolji junior je u trci skifova bio treći pa će propustiti takmičenje u Nanđingu.

“Crno-beli” kadeti se na Srebrnom jezeru pripremaju za Internacionalnu regatu “Vojvodina Open” na Paliću 5. i. 6. jula. Dejan Jovašević i Bogdan Stepić treniraju u dubl skulu, Aleksandar Antić i Luka Frenc, koji se priključuju pripremama u sredu, treniraće u skifovima, dok se mlađi kadeti Damjan Lazić, Veselin Tričković, Vuk Mladenović i Lazar Atanacković spremaju za nastup u četverac skulu.

– Atmosfera na pripremama je jako dobra. Svi momci izgaraju i maksimalno su fokusirani na treninge – dao je kratak raport sa Srebrnog jezera Ivković.

VESLAČKI KLUB PARTIZAN